Вітаємо Вас на блозі 9-Б класу!

пʼятницю, 2 червня 2023 р.

Слова подяки і побажання дорогим вчителям від випускників

\\

Шановні вчителі! Прийміть щирі побажання та слова вдячності від випускників за те, що багато років ви ділились безцінними знаннями, робили навчання не лише цікавим і корисним, але і приємним.

Гайков Микола: 1)Бажаю школі процвітання, де кожен учень знайде своє покликання, отримає якісну освіту та набуде цінних навичок для майбутнього. 2)Бажаю школі і вчителям створити сприятливу та турботливу атмосферу, де кожен учень відчуває підтримку, розуміння та можливість розвивати свої таланти й здібності. 3)Бажаю, щоб шкільні роки були чудовими для кожного учня, наповненими важливими навчальними досягненнями, справжніми дружбами і незабутніми спогадами.

Горнікова Оксана: За ці 9 років, що я провела в нашій школі вчителі і однокласники стали для мене другою родиною. В школі я знайшла друзів, які не один раз допомагали пережити проблеми і завжди підтримували. Наші шкільні подорожі, ярмарки, прогулянки завжди підіймали настрій і давали заряд енергії, я бажаю нашим вчителям наснаги і успіхів у роботі та завжди пам'ятати що діти поважають вас і люблять.

пʼятницю, 15 травня 2020 р.

Віртуальні подорожі у День Європи

День Європи - це особливий день для українців, який цьогоріч ми відзначаємо 16 травня. Відзначення Дня Європи в Україні - це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи.
Головною метою відзначення в Україні Дня Європи є:
- формування позитивної громадської думки щодо євроінтеграційного курсу України;
- ознайомлення якомога ширшого кола громадськості з європейськими цінностями та традиціями;
- популяризація загального європейського культурного надбання серед громадськості, зокрема, молоді;
- залучення населення регіонів України до діяльності, пов’язаної з інтеграцією країни до ЄС.
З нагоди святкування Дня Європи в умовах карантину пропонуємо відвідати найбільші музеї Європи, не виходячи на вулицю.

пʼятницю, 8 травня 2020 р.

Ніколи знову!

Від покоління нащадків, повага і шана, доземний уклін всім ветеранам Другої світової війни. Їхні життя та долі – листи у вічність, рядки яких написані кров’ю, пронизані непохитною вірою у щасливе майбутнє. 
Учні 6-Б класу з особливою шаною згадують своїх мужніх дідусів та прадідусів, учасників бойових дій. З цієї нагоди учні нашого класу: Маракіна Настя, Кириченко Ілона, Рашина Діана, Рагуліна Поліна, Кузнецова Настя, Семенюта Ксенія, Заставський Богдан, Олійник Михайло підготували невеликі розповіді та творчі роботи.

вівторок, 17 грудня 2019 р.

Новорічна казка

Автор: Рагуліна Поліна
Нещодавно я зі своїми однокласницями прикрашали клас. Це було чудово! Ми завдяки командній роботі зробили зі звичайного сірого класу справжню новорічну казку. У класній кімнаті було аж 4 ялинки! На вікнах новорічні візерунки та сніжинки, а також багато новорічних прикрас та дощику. Ми разом прикрашали красуню-ялинку кульками та деякими саморобними іграшками, шафу прикрасили дощиком, сніжинками та витинанками. Тепер,- це наш супер- клас!

четвер, 5 грудня 2019 р.

ЩО? ДЕ? КОЛИ?

Автор: Кузнецова Анастасія

Привіт! Мене звати Настя. Я учениця 6-Б класу. Сьогодні ми з моїми друзями: Поліною, Оксаною, Ілоною, Ксюшею і Іллею грали в гру "Що? Де? Коли?". Питання були досить важкі, але ми впоралися гідно! Ввечері нам оголосили результати! Хоч ми не зайняли перші місця по школі, але ми перемогли у нашій паралелі. Я згодна що учасники  були гідними суперниками. Вітаю всіх із перемогою!!!! Але пам'ятайте що ГОЛОВНЕ НЕ ПЕРЕМОГА, А УЧАСТЬ.
Дякую за увагу!!!

неділю, 6 жовтня 2019 р.

Екскурсія "Аквазоо" Петрополь!

Автор: Рагуліна Поліна
Нещодавно я зі своїм класом вирушили до зоопарку у Петропіль. Аквазоо - це приватний зоопарк у якому проживає багато свійських і не тільки тварин.
В ньому ми гуляли з баранцем Шоном, чухали спинку милому єноту, гралися із пухнастими кроликами, прогулювалися по території разом з поважними павичами, спускалися в нору Хобіта, вчили мову баранців, ловили півнів, були під туманною аркою, годували тварин, дресирували свинку Пумбу, розгадували загадки та отримували призи.
Мені запам'яталося це місце чудовою сільською атмосферою та теплим прийомом. Ця подорож не тільки дала змогу чудово провести час, але й доторкнутися до живої природи. Це був незабутній день. Я дуже хотіла б повернутись сюди ще раз.





четвер, 3 жовтня 2019 р.

Що? Де? Коли?

Автор: Семенюта Ксенія
Гра "Що?Де?Коли?" - це особливе випробування, яке не просто тестує знання учнів, а й дає гарну можливість для розвитку та спілкування. Тож я готова поділитися своїми враженнями від цієї гри. Взявши участь у цій грі, я навчилася перемагати саму себе і робити висновки. До того ж я значно розширила свій багаж знань, отримала чудовий досвід. В цій грі, як на мене, бажано знати все, і при цьому вміти працювати в команді, нести відповідальність перед колективом. Ніколи не треба нервувати та переживати через результат, головне командний дух! P.S. Наша команда "Тріумф" - молодці! Ми добре попрацювали разом та зайняли 4 місце! 

Благодійний ярмарок в нашій школі

Автор: Маракіна Анастасія
В нашій школі 2 жовтня відбувся благодійний ярмарок. Всі виручені гроші школа передасть батькам Дениса Тритяченка, учню 7го класу гімназії №6. Гроші потрібні хлопцю на лікування. Наш клас взяв активну участь у цій акції. Мої однокласники принесли малюнки, поробки, іграшки, прикраси, канцелярію та печиво. А одна з моїх подружок, Настя Кузнецова, на ярмарку ромальовувала руки усіх охочих хною, тим самим допомогла нашому класу зібрати кошти. Я вважаю, що такий захід дуже потрібний. Треба допомагати тим, хто цього потребує!

понеділок, 2 вересня 2019 р.

День знань 2019!



Щиро вітаємо всіх із Днем знань! Бажаємо дивовижних відкриттів і звершень! Вірте у себе, у свої сили. Кожна дитина індивідуальна і талановита по-своєму.  Давайте разом будемо  допомагати дітям, щоб вони прагнули до знань і розкривали свої нові таланти. Яскравих всім емоцій, легкого і насиченого цікавими подіями навчального року!
Команда 6-Б класу відзначила День знань з користю! Ми побували на екскурсії у МАУБ, яка дає можливість всім зацікавленим отримати спеціальності в сфері ІТ та дизайну. Нам дуже сподобалось! Щиро вдячні викладачам Академії за гостинний прийом та цікаву інформацію!

суботу, 11 травня 2019 р.

Вітання з Днем матері!

Любі матусі, прийміть щирі вітання зі святом мами від рідних діточок! 


Екскурсія в планетарій!


Сьогодні учні нашого класу відправились у незвичайну подорож в планетарій! Під час екскурсії ми познайомились з історією нашого міста, насолодились прекрасними краєвидами та відвідали основні пам'ятки. Перлиною нашої екскурсії було відвідування планетарію, де ми змогли побачити не тільки неперевершену зйомку з космосу, а й подивитися сферичні фільми.

пʼятницю, 29 березня 2019 р.

День довкілля

     29 березня в межах міського проекту "Екошкола#зелений" у нашій гімназії пройшла екологічна акція "День довкілля". Мета проведення такої акції -  прищеплювати бажання бути у своєму довкіллі турботливим господарем, виховувати любов до природи, інтерес до її охорони та вивчення. 

неділю, 24 березня 2019 р.

Мої враження від гри "Що? Де? Коли?"

20 березня в нашій школі пройшов зимовой чемпіонат знавців "Що? Де? Коли?". На інтелектуальний ринг вийшли учні 5-8-х класів. Варто відзначити, що гра викликала в мене величезний інтерес.
Я люблю розгадувати кросворди, ребуси, дізнаватися про щось цікаве і новеньке. І коли мені запропонували взяти участь у грі "Що? Де? Коли?", я погодився із задоволенням. Чекав цього дня з нетерпінням.
З нашого класу взяли участь у грі 5 учнів: Рагуліна Поліна, Заставський Богдан, Безсмертна Софія, Горнікова Оксана і я - Широкобоков Ілля. Ми всі хвилюватися, бо хотілося перемоги. Питання були різноманітні і складні.

суботу, 16 березня 2019 р.

Мій найкращий День народження!


Всім привіт! Мене звати Богдан. Хочу розповісти усім про моє дивовижне День народження. 11 березня мені виповнилося 11 років.

Для мене було сюрпризом, коли я з однокласниками прийшов в малий спортивний зал на фізкультуру, а там нас чекали аніматори "Мадагаскария". Вони підготували безліч веселих рухливих конкурсів, дискотеку, мильні бульбашки, повітряні кулі.

четвер, 7 лютого 2019 р.

Наше блогосвято! Ура! 6000 переглядів!

Шановні діти, батьки, гості та постійні читачі блогу 5-Б класу! Хочемо поділитися зі всіма вами нашою спільною радістю: у лютому 2019 року на нашому блозі був 6000-й перегляд!
Ми щиро вдячні тим, хто став частенько заглядати на сторінки нашого блогу, коментувати повідомлення, намагатись писати цікаві статті!
Так приємно усвідомлювати, що наша праця приносить хоч невелику, але все-таки користь! Ще раз всім ДЯКУЄМО за цікавість та увагу до нашого блогу!

Вперед, до 10000!!!