Вітаємо Вас на блозі 9-Б класу!

пʼятницю, 2 червня 2023 р.

Слова подяки і побажання дорогим вчителям від випускників

\\

Шановні вчителі! Прийміть щирі побажання та слова вдячності від випускників за те, що багато років ви ділились безцінними знаннями, робили навчання не лише цікавим і корисним, але і приємним.

Гайков Микола: 1)Бажаю школі процвітання, де кожен учень знайде своє покликання, отримає якісну освіту та набуде цінних навичок для майбутнього. 2)Бажаю школі і вчителям створити сприятливу та турботливу атмосферу, де кожен учень відчуває підтримку, розуміння та можливість розвивати свої таланти й здібності. 3)Бажаю, щоб шкільні роки були чудовими для кожного учня, наповненими важливими навчальними досягненнями, справжніми дружбами і незабутніми спогадами.

Горнікова Оксана: За ці 9 років, що я провела в нашій школі вчителі і однокласники стали для мене другою родиною. В школі я знайшла друзів, які не один раз допомагали пережити проблеми і завжди підтримували. Наші шкільні подорожі, ярмарки, прогулянки завжди підіймали настрій і давали заряд енергії, я бажаю нашим вчителям наснаги і успіхів у роботі та завжди пам'ятати що діти поважають вас і люблять.

Заставський Богдан: Хочу подякувати нашим вчителям   за іх витримку та силу. Бажаю вам щоб ви були здорові та найважливіше мирного неба над головою.

Желязкова Вероніка: Яна Альбертівна дякую вам за те що ви завжди нас підтримували,давали шанси все виправляти,що допомагали нам и терпіли нас,дякую вам ви найкращий класний керівник.

Ісаєвич Софія: Бажаю вам щоб знову ми почали працювати як у школі , коли закінчиться війна щоб у вас був такиж самий веселий класс і все було добре 💗

Кириченко Ілона: Бажаю всім вчителям школи постійного натхнення і великої енергії у викладанні, щоб кожен урок був цікавим і пізнавальним для учнів. Нехай у школі буде багато інновацій та сучасних методик, які допоможуть вчителям ефективніше працювати з учнями і надати їм якісну освіту. Також бажаю шкільній команді гармонії і співпраці, щоб кожен працівник відчував підтримку і важливість своєї ролі у створенні навчального середовища.

Кійко Кароліна: Дорогі наші вчителі,я безмежно Вам вдячна за вашу щиру турботу та хвилювання,за вашу нелегку працю, за ваше вміння йти на контакт з учнями, та ваше велике терпіння. Бажаю міцного здоров'я, безмежної радості,залишатися такими ж контактними з учнями, залишайтеся веселими і неймовірно добрими, чуйними вчителями. Нехай усіх Вас поважають і учні,і їх батьки.

Дякую Вам за все!

Клюк Поліна: Я безмежно вдячна всім вчителям, що давали нам знання, у цей нелегкий час для нашої країни. Дуже дякую нашому класному керівнику Яні Альбертівні, за її турботу та підтримку. Бажаю усьому педагогічному колективу "Гімназії н. 8" наснаги та успіхів у їх подальшій професійній діяльності.

Маракіна Настя: Бажаю значних досягнень та великих успіхів! Хай всі ваші старання та зусилля роблять наш чудовий світ ще прекраснішим! Міцного вам здоровʼя, величезного терпіння, радості та внутрішньої гармонії, поваги та щирої вдячності від учнів та батьків!

Рагуліна Поліна: Шановні вчителі! Щиро дякую Вам за те, що всі ці роки Ви нас навчали та стали справжньою підтримкою для нас. Від всієї душі хочу побажати Вам наснаги, успіхів, щастя, здійснення мрій, кар'єрного росту та
слухняних учнів, а головне - здоров'я та мирного неба над головою!💙💛

Черевко Арсеній: Шановні вчителі! Дякую вам, що в цей непростий час ви були віддані справі і підтримували нас. Бажаю, щоб ваша праця завжди цінувалась та приносила вам задоволення. Нехай школа продовжує свій розвиток, стає краще з кожним роком! З повагою Арсеній Черевко

Циб Едгар: Я дуже люблю своiх вчителiв и нашу рiдну гiмназiю. Навчаючись в США я маю змогу порiвняти рiвень викладання у школах Америки та Украiни, я можу з впевненiстю сказати, що в нашiй школi найкращi вчителi, яким не байдуже, що зрозумiв учень на уроцi, як учень працюэ. Я бажаю нашим любим вчителям процвiтання та натхнення вiд талановитих учнiв!

З глибокою  повагою та любов’ю до вас – випускники 9-Б класу.

Немає коментарів:

Дописати коментар