Вітаємо Вас на блозі 9-Б класу!

пʼятницю, 29 березня 2019 р.

День довкілля

     29 березня в межах міського проекту "Екошкола#зелений" у нашій гімназії пройшла екологічна акція "День довкілля". Мета проведення такої акції -  прищеплювати бажання бути у своєму довкіллі турботливим господарем, виховувати любов до природи, інтерес до її охорони та вивчення. 
          День довкілля - це надзвичайне свято для кожного в нашій гімназії. Розпочалось це свято з урочистого відкриття, на якому наші учні традиційно продемонстрували всі свої таланти. Перлиною екологічної акції стала незвичайна виставка поробок з вторинного матеріалу. Учні охоче долучились до виставки. Кожна поробка – маленький шедевр, доказ надзвичайної креативності та винахідливості наших учнів. Головним дійством дня довкілля стало прибирання пришкільної ділянки та висаджування дерев, кущів та квітів на території нашої гімназії.
       Учні та батьки 5-Б класу з задоволенням долучились до такої корисної справи! Наша еко команда чудово впоралась з поставленими завданнями. А ось думки наших батьків та дітей з приводу проведення таких екологічних акцій:

Рагуліна Інна Ярославівна: 
 - Любов дітей до Батьківщини починається з любові до себе, своєї родини, природи рідного краю та своєї школи. Толока, яку було проведено на території гімназії, об'єднала батьків, дітей та педколектив для спільної праці. Це чудова можливість показати нашим дітям приклад, як треба берегти природу навколо себе, не цуратися та поважати працю, бути гідною часткою нашої зеленої планети, бути справжнім патріотом своєї Батьківщини.
Заставський Богдан:
- Втомився, але мені дуже сподобалось!
   Щиро вдячні колективу гімназії, батькам, учням за чудову атмосферу єднання з природою та бережливе ствлення до навколишнього середовища!

Пропонуємо переглянути фоторепортаж.















Немає коментарів:

Дописати коментар